Våra tjänster

Elektriker och fastigheter till privatpersoner och företag

Karlskoga El & Fastigheter erbjuder tjänster inom alla typer av elektrikeruppdrag både för privatpersoner och företag. Oavsett om du behöver hjälp med en mindre installation i hemmet eller en större service på jobbet har vi licensierade elektriker som löser dina problem på bästa sätt.

Elektriker för privatpersoner

Om du söker elektriker i Karlskoga har du hittat helt rätt. Karlskoga El & Fastigheter har elektriker för alla typer av uppdrag i ditt hem, i sommarstugan, garaget eller till nybygget. Oavsett om jobbet är stort eller litet ser vi till att lösa det på bästa sätt. Du kanske vill byta till dimmers, sätta nya uttag eller installera fasadbelysning på villan? Hör av dig till oss så kommer vi med en kostnadsfri offert.

Elektriker för företag

Behöver ditt företag hjälp av duktiga elektriker? Vi hjälper er med service, installationer, ombyggnationer och andra jobb – både stora och små. Kontakta oss för mer information.

Fastigheter i Karlskoga

Karlskoga El & Fastigheter äger flera fastigheter både i och utanför Karlskoga. Vi erbjuder både företagslokaler i centralt läge och boenden för privatpersoner.